Distribuitor de vinuri frantuzesti bourdeaux in Romania
Wine Distribution - distribuitor vinuri frantuzesti de colectie in Romania
 
 
     
 

Regiunea Bordeaux

Harta viticola a regiunii Bordeaux Bordeaux este cea mai cunoscuta zona viticola din lume si se intinde pe 110 000 ha, in jur de 80 de vinuri detinand numele acesteia. Cu toate acestea, ca productie, aceasta este a treia zona viticola a Frantei.
 

Pasiunea noastra

Distribuitor vinuri de colectie Bordeaux FrantaProprietari, oenologi, cultivatori de vita-de-vie, vinificatori si consilieri tehnici pentru diverse soluri viticole, am organizat si controlat timp de 20 de ani mai mult de 200 de hectare de vie in regiunea Bordeaux si alte 150 hectare in sudul Frantei.
Experienta noastra este recunoscuta de ani de zile de catre organisme profesionale si a fost premiata la diverse concursuri nationale si internationale.
 

Wine Distribution

Distribuitor de vin frantuzesc de Bordeaux in Romania
Promovarea vinurilor noastre - de la 1 la 1.5 milioane de sticle pe an - se face prin intermediul targurilor pentru export, a distribuitorilor specializati, a directorilor de crame, precum si expozitiilor private si profesionale.

In acest fel, Wine Distribution, companie comerciala, a fost deschisa si opereaza in Romania, tara intalnirilor si a traditiilor.
 

Prezentare video

 
Home | Despre Noi | Lista de Vinuri | Comenzi | Contact Copyright @ 2011 Wine Distribution